Rekrytointikeinoja innovoitiin Challenge Turku goes Green -leirillä

28.11.2017
Challenge Turku goes Green 2017

Marraskuu näytti ikävimmät puolensa, kun bussilastillinen opiskelijoita kyyditettiin Rymättylän Kunstenniemen leirikeskukseen vuorokaudeksi innovoimaan. Tehtävänä oli keksiä Arkealle keinoja rekrytoida motivoituneita työntekijöitä osa-aikaisiin siivoustöihin. Lumesta ja rännästä huolimatta eri korkeakouluista tulevat opiskelijat tarttuivat toimeksiantoon hymyilevin suin.

Innovaatioleirin teemana oli nuorten työllistyminen, ja leiri järjestettiin osana Kesäduunipolku 2030 -hanketta. Opiskelijaryhmät lähestyivät ongelmaa hyvin erilaisista lähtökohdista. Voittajatiimin ideana oli järjestää kauppakeskukseen kaikille avoin tapahtuma, jolla Arkeaa saataisiin tutummaksi työnhakijoille.

Challenge Turku goes Green -innovaatioleiri oli järjestyksessään neljäs. Vuorokauden mittaisella innovaatioleirillä eri ryhmät pyrkivät ratkaisemaan toimeksiantajan asettaman ongelman. Leirillä oli opiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta, Noviasta, Åbo Akademista, Turun yliopistosta ja Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Suurin osa mukana olleista opiskelijoista oli vaihto-opiskelijoita, mutta myös suomalaiset opiskelijat olivat innostuneet lähtemään mukaan leirille.

Katso alta tunnelmia leiriltä!