Kesäduunaa-kampanja käyntiin 25.1. - tule mukaan!

24.01.2017
20160404, Blue Nordic ideapäivä. Kuva: Joonas Salo, www.joonassalo.com

Kesäduunaa 2017 -kampanja polkaistaan käyntiin Kauppakeskus Myllyssä, keskiviikkona 25.1.2017, klo 11-13, osana NY Uskalla yrittää -semifinaalia.

Päivän aikana kerromme mm. lisää Kesäduunaa-kampanjasta ja laajemmasta Kesäduunipolku-konseptista. Tätä varten pidämme lyhyen tiedotustilaisuuden klo 11.15 alkaen. Paikalla ovat myös Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita, jotka mm. rekrytoivat nuoria ja yrityksiä mukaan kampanjaan. Nähdään siis Myllyssä!

Löydät meidät myös Facebookista: kesäduunaa tai Instagramista: kesaduunaa

#kesäduunaa2017

#kesäduunaa

Lisätietoja voit kysyä:
Jenni Suominen, projektipäällikkö

+358 40 355 0936/ jenni.suominen@turkuamk.fi

Kesäduunaa-kampanja tulee taas! Kampanjassa haastetaan varsinaissuomalaiset yrittäjät konkreettiseen toimintaan nuorten hyväksi. Varsinais-Suomen liiton, Turun AMK:n ja Varsinais-Suomen ja Salon yrittäjien Kesäduunaa2016-kampanja oli menestys. Tuloksena oli runsaat 200 kesätyöpaikkaa ja paljon tyytyväisiä nuoria sekä työnantajia.

*****************************************************************************************************

Olemme osana NY Uskalla yrittää -semifinaalia: 

Varsinais-Suomen nuorimmat yrittäjät ovat estradilla Kauppakeskus Myllyssä keskiviikkona 25. tammikuuta. 

Yrittäjyyskasvatusta edistävä YES Varsinais-Suomi järjestää Varsinais-Suomen Uskalla Yrittää -semifinaalin Kauppakeskus Myllyssä 25.1.2017. Semifinaali on uusia ideoita pursuava tapahtuma Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa mukana oleville nuorille.

Messutilaisuuteen Myllyyn saapuu yli 30 NY-yritystä ympäri maakuntaa, joten paikalla on yli 80 perus- ja toisen asteen opiskelijaa tukijoukkoineen. Lisäksi paikalle saapuu opiskelijaryhmiä eri oppilaitoksista.

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelmassa 14-20-vuotiaat nuoret perustavat lukuvuoden ajaksi oikealla rahalla toimivia harjoitusyrityksiä, jotka tuottavat tuotteita tai palveluja. Nuoret suunnittelevat yrityksensä liikeidean ja toteuttavat sen mukaista miniyritystoimintaa lukuvuoden ajan. Messuilla nuoret saavat mahdollisuuden tuotteidensa ja palveluidensa myyntiin sekä verkostoitumiseen.

Aikataulu ke 25.1.

10.00 Messujen avaus

11.00 Myllyn toimitusjohtajan puheenvuoro

11.15 Kesäduunaa-tiedotustilaisuus alkaa

15.30 Parhaat NY-yritykset palkitaan

myllyn_logot.indd  ny_logo_duo_color w_sy_varsinaissuomi_rgb_vari_lapinakyva-tausta