Hei 18-29-vuotias, joka tarvitset töitä! Osallistu RekryExpo-tapahtuman yhteydessä järjestettävään matchmaking-tapahtumaan, jossa pääset yritysten pikatyöhaastatteluihin. Lisätiedot ja ilmoittautumisohje täältä.


Kesätöissä on kivaa! Tekemällä erilaisia töitä tienaat rahaa, saatat löytää oman alasi ja erityisesti keräät tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten. Kesätöillä myös kartutat tärkeitä verkostoja ja luot uusia suhteita työelämän edustajien kanssa.

Videoilla Kesäduunaa-kampanjan kautta työllistyneiden kesätyöntekijöiden mietteitä kesätöistä:

 


Miten mukaan kampanjaan?

  1. Katso kampanjaan ilmoitetut, avoinna olevat kesätyöpaikat täältä. Olemme pyrkineet erottelemaan työpaikat, jotka sopivat myös alaikäisille.
  2. Tutustu kampanjan kautta tarjolla oleviin työnhakuun liittyviin materiaaleihin ja vinkkeihin (mm. CV, työhakemus, kesätyöseteli) ja päivitä omat tietosi kuntoon.
  3. Ota rohkeasti yhteyttä hakemuksessa mainittuun yrityksen yhteyshenkilöön ja kerro kiinnostuksestasi kyseistä työtehtävää kohtaan.
  4. Katso kampanjan Ajankohtaista-osiosta tulevat tilaisuudet ja tapahtumat, joissa voit saada muun muassa henkilökohtaista tukea ja neuvoja työhaastatteluun, kiinnostavan työhakemuksen ja CV:n laatimiseen sekä voit kysyä työntekoon liittyviä kysymyksiä. Lähde rohkeasti mukaan!
  5. Ilmoittaudu mukaan myös kampanjan postituslistalle, niin saat suoraan sähköpostiisi tärkeää tietoa ja vinkkejä.

Seuraa meitä (#kesäduunaa) myös Facebookissa ja Instagramissa!

Muuta hyödyllistä tietoa ja materiaaleja:

Olemme koonneet tueksi ja avuksi materiaaleja, linkkejä ja vinkkejä, joista on hyötyä, kun lähdet hakemaan kesätöitä.

Tutustu työnhakijan polkuun ja lähde kohti kesätyötä!

Kesätyön hakemiseen liittyviä materiaaleja:
Erilaiset tuet ja avustukset nuoren palkkaamiseen Varsinais-Suomessa
Muita kesätyökampanjoita ja rekrykanavia nuorille:

Palaa etusivulle