Kesäduunaa-kampanjan tavoitteena on ollut kesällä 2018 työllistää mahdollisimman suuri joukko nuoria Varsinais-Suomessa. Erityisesti haluamme edistää 15-18-vuotiaiden nuorten mahdollisuuksia saada tärkeää työkokemusta ja oppia työelämän perusteita. Kampanjan kautta etsitään alueen yrityksistä kesätyöpaikkoja, jotka sopivat eri-ikäisille nuorille. Lisäksi kampanjan kautta tarjotaan tukea ja apua niin nuorille kuin yrityksillekin kesätöihin liittyvissä kysymyksissä. Järjestämme myös erilaisia kesätyönhakuun liittyviä tilaisuuksia ja tapahtumia, joista lisätietoa on Ajankohtaista-osiossa.

Kampanjan kautta halutaan edistää erityisesti alaikäisten nuorten mahdollisuuksia saada tärkeää työkokemusta ja oppia työelämän perusteita. Tarjoamme myös jo täysi-ikäisille nuorille apua ja tukea kesätyön hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityksiä haluamme tukea kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa ja edesauttaa hyvien kesäsijaisten löytymistä.

Kampanja käynnistyi kesän 2018 osalta 1.12.2017. Yritykset saattoivat ilmoittaa kesätyöntekijätarpeestaan 31.5.2018 saakka.

Seuraa meitä (#kesäduunaa) Facebookissa ja Instagramissa!

Palaa etusivulle